|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
För 5 personer:
|
1. | Dela passionsfrukterna och skrapa ur fruktköttet. Sila bort kärnorna och spara dem. |
2. | Dela äggen. Blanda äggulorna med apelsinjuice, passions- fruktsjuice och socker. Vispa blandningen i hett vattenbad till en tjock kräm, låt kallna. Vispa grädden. |
3. | Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Blanda den kalla äggkrämen med likör och vispad grädde. Vänd ner den vispade äggvitan och blanda försiktigt till en jämn massa. |
4. | Häll upp i portionsformar eller i en stor form, klädd med plastfolie. Låt frysa i ca 6 tim. |
5. | Dela passionsfrukterna till såsen och skrapa ur fruktköttet. |
6. | Blanda det samt passionsfruktskärnorna med apelsinjuice och florsocker. |
7. | Servera parfaiten lätt tinad med exotiska frukter och passionsfruktsås. |